Miresevini

Ne kete faqe postohen materiale mesimore si dhe shpallje qe kane te bejne me lendet te cilat i realizoj ne Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore – Katedra e Informatikes te Universitetit Shteteror te Tetoves ne Kumanove.

Ne menyre shtese do te postohen edhe materiale per koleget tjere qe jane te angazhuar ne kete Universitet.

Linqet e lendeve perkatese i keni ne menyne e eperme te faqes dhe ne pjesen anesore te faqes.

Mesimdhenesi:
Admirim Aliti, MSc
Email:

haliti.info